Pelgrimswandeling

Na een succesvolle herstart in het vorige seizoen willen we de draad van ‘samen wandelen’ ook dit jaar weer oppakken. Pelgrimswandelingen zijn wandelingen in de natuur waarbij je de gelegenheid krijgt om tijdens het lopen eens te reflecteren over zaken die belangrijk voor je zijn en bijv. ook over zaken die je (doen) ‘bewegen’. Het gaat er ook om, om de ander en jezelf te ontmoeten.  
Ook de verbinding met de natuur kan iets zijn om je door te laten inspireren, of een onderwerp van meer geestelijke / spirituele aard. Je loopt delen van de route samen met de groep of in tweetallen, maar delen solo (tenzij je dat niet wilt). Je kunt met je ‘eigen onderwerp’ op pad gaan, maar vanuit de organisatie zullen we ook stof tot nadenken aanreiken. Als je dit aanspreekt en mee wilt doen, geef je dan op via deze link.

Ontdek de pelgrimswandelingen nabij Amersfoort

De laatste details worden ongeveer 1-2 weken voor de start via email naar de deelnemers bekend gemaakt, maar we stellen ons voor om per dag tussen de (10-)-15-20 kilometer te lopen. Enige training vooraf is dus wel aan te bevelen.

Gezien de ervaringen van vorig jaar, willen we de tocht zo proberen in te richten dat het voor diegenen die niet zover kunnen lopen, mogelijk is om (na een gezamenlijke lunch) ‘halverwege uit te stappen’ en bijv. met het openbaar vervoer terug te gaan.

Er is een maximum groepsgrootte van 20 personen en een minimum van 5 personen. Voor eventuele vragen kun je e-mailen met gkersjes@gmail.com of bellen naar 06-27047401 (Gerald Kersjes).

Aanmelden: Klik hier

Datum : Zaterdag 3 oktober 2020 en 8 mei 2021
Tijd : Vertrek zal rond 8.30u of 9.00u zijn en we verwachten rond 17.00-18.00 weer thuis te zijn.

Minimale kosten : Eventuele kosten voor (gedeeltelijk) openbaar vervoer. Mogelijk ook kosten voor een routeboekje. Verder neemt iedereen zijn of haar eigen lunchpakketje en drinken mee en iets om op te zitten. Neem tevens wat extra geld mee, ingeval we een terrasje aandoen.
Plaats : We kunnen in principe (delen van) etappes van het www.gelukkigerwijspad.nl  lopen, maar ook delen van het ‘Veluwezwerfpad’ zijn nog een optie, of van ‘Trage tochten’ in de buurt.

Contactpersoon : Gerald Kersjes Tel. 06-2704 7401 email gkersjes@gmail.com