Praktische zaken

We streven ernaar actueel te zijn, in te spelen op ontwikkelingen, kansen en vragen uit onze gemeenschappen. Het programma is om die reden niet voor 100% ingevuld. Dat betekent dat er nog aanvullingen komen maar het kan ook wijzigen.

Wij nodigen u van harte uit regelmatig de pagina actueel te raadplegen voor actuele informatie, wijzigingen en nieuwe activiteiten.
Ook kunt u zich eenmalig registreren, zodat wij u automatisch op de hoogte kunnen houden over elke verandering of aanvulling van het Samenspraak programma.

Inschrijven voor een programma activiteit doet u via deze website. Bij ieder programmaonderdeel vindt u de link naar het inschrijfformulier. Lukt dat niet, bel dan de contactpersoon die bij het betreffende programma vermeld staat, deze helpt u graag.

Wanneer u verhinderd bent voor een activiteit waarvoor u zich opgaf, altijd uitschrijven via de link onderaan de aanmeldbevestiging (e-mail) of bellen naar de betreffende contactpersoon.

Wijzigt of vervalt een programma activiteit waarvoor u zich heeft ingeschreven dan nemen wij met u contact op, mits u eenmalig uw contactgegevens heeft geregistreerd voor Samenspraak Actueel.

Adressen van locaties zie contactinformatie

Nog vragen of suggesties? Gebruik het contactformulier