Nieuw: Zondag Live

Of het nu de heetgebakerde asielzoekersvraagstukken zijn, het effect van robotica op ons leven, de klimaatverandering, het internet dat ons leven blijft veranderen, de zorg over ons zorgstelsel, de burn-out en depressie onder jongeren of … : er speelt veel in onze samenleving dat ons raakt. Direct of indirect, we ontkomen er niet aan, de media berichten er continue over en uw dagelijks werk en leven vragen om het vormen van een mening er over.

Welke invloed heeft ons christelijk geloof daarop? Hoe beïnvloedt ons geloof het vormen van onze meningen en ons dagelijks handelen aangaande deze actuele uitdagingen?Geïnspireerd door het Evangelie willen wij samen met u naar deze actuele uitdagingen kijken, luisteren en in gesprek gaan.

Daarvoor gaat Samenspraak vier keer per seizoen Zondag Live organiseren in het Catharijne Centrum.
We geven het podium aan een bekende Nederlander, een deskundige, die een actueel maatschappelijk thema in relatie brengt tot het Christelijke geloof en gaan met hem/haar en met elkaar hierover in gesprek.

Eerste Zondag Live met … op 14 oktober, zie hier

We beloven dat het laagdrempelige, ontspannen bijeenkomsten worden, met een hapje en een drankje, waarbij wij in vorm en inhoud ons richten op alle leeftijden en ons zeker niet beperken tot alleen de leden van onze (aan Samenspraak deelnemende) kerken. Nee, juist verwelkomen we pluriformiteit; neem vrienden en kennissen mee en laten we het samen levendig maken op ‘Zondag Live’.

Het eerste Zondag Live programma vindt u hier. Actuele informatie en verdere invulling van het Zondag Live programma publiceren wij op op deze website en krijgt u automatisch per e-mail toegestuurd door u aan te melden bij contactgegevens registratie.