Kloosterweekend

Dit jaar hebben we weer een Kloosterweekend ingepland.

klooster.png

Velen van ons hebben de behoefte om zich voor korte tijd terug te trekken, bijvoorbeeld tijdens een retraite workshop. Wij kiezen juist voor een abdij. Op deze manier kunt u ook kennis maken en even opgaan in het kloosterleven, in alle rust en stilte, in een omgeving van gebed en bezinning. Een weekend ook om zaken die het persoonlijk leven aangaan eens op een rijtje te zetten, even los te komen uit de jachtigheid van het dagelijks leven.

Wij gaan naar keuze  2 of 3 dagen in een klooster doorbrengen.

U neemt deel aan de gebedsvieringen: ’s morgens de metten en aansluitend de lauden, op het midden van de dag de eucharistieviering, en tegen de avond de vespers. Wij eten gezamenlijk in de refter, de eetzaal. Om 10:30 uur drinken we samen in de recreatiezaal koffie of thee; op andere momenten in de eigen gastenhuiskamer, soms in gezelschap van de gastenbroeder of een andere …tijn. De boekhandel en de kerk zijn de hele dag geopend en u kunt naar hartenlust wandelen in onze tuin en in de prachtige omgeving. En natuurlijk is er wijn of bier voor wie dat nat wil proeven.

Lopende het seizoen zullen wij u op de hoogte brengen van verdere invulling van dit weekeinde via deze website of u een e-mail sturen als u zich daarvoor aanmeldt.
Uw interesse kenbaar maken: klik hier

Datum:                       vrijdag 17 t/m zondag 19 mei  , 2019
Tijd:                            wordt aangekondigd

Kosten:                       vanaf 50 euro/dag
Plaats:                        vertrek vanaf de Bethelkerk of op eigen gelegenheid

Inleider:                     nnb
Contactpersoon:      Rudi Krösschell; tel. 06-51417726