Kerk en Kunst workshop

De kunst van God’, over zoeken en vinden…

kerk en kunstIn de Immanuelkerk is er in de hele maand oktober een expositie van lokale schilders, beeldhouwers en fotografen rondom het thema ‘Reformatie’.

Daarom bieden we In deze periode ook een workshop aan (max. 15 deelnemers). Workshopleider Wiebe van Dingen zegt hierover: “In deze workshop wil ik je meenemen om in alle rust iets (van God) op te merken wat jou/ u goed doet. Hoe spreekt Hij? Stel je open om nieuwe dingen te zien en te horen”.

Na een korte inleiding gaan we van start om uiting te geven aan je ontvangen indrukken. Wat je in de inleiding inspireert neem je mee in de verwerking. Dat kan op verschillende manieren: tekenen, schilderen, schrijven van tekst, gedicht, droom, bouwwerkje (prototype = klein) van klei en/of hout. De ervaring leert dat vanaf het moment dat je dit leest al ideeën krijgt. Doe daar wat mee: schrijf je gedachten op en neem ze mee.

Is dit alleen voor kunstenaars?
Nee! Voor kuikens en giraffen! Het gaat erom zelf verwonderd te raken en iets nieuws te ontwerpen / maken… ‘Verwacht het Onverwachte…’

direct aanmelden: klik hier

Datum: vrijdag 6 oktober
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Plaats: Immanuëlkerk
Inleider: Wiebe van Dingen (meer weten over Wiebe, klik hier )
Contactpersoon: Dikkie van de Wal; tel.490246 ; r.wal804@upcmail.nl
Kosten: € 10,00
Aantal deelnemers: minimaal 5 / maximaal 15