Cursus ‘Bewustwording’

balans

Doe ik wat ik wil en
wil ik wat ik doe?

Van jongs af aan ontwikkelen we gedachten die onbewust ons gedrag en onze communicatie sturen. Bent u zich bewust hoe hetgeen u doet en zegt effect heeft op anderen en uzelf?

In deze cursus ‘bewustwording’ leer je opmerkzaam te zijn bij alles wat er binnen je en buiten je gebeurt, bewust te worden van het effect van ons handelen op anderen en onszelf.

Er zijn’ voor de ander, voor je ouders, je kinderen en al die mensen die voortdurend een appèl op jou doen en tegelijkertijd ook nog goed voor jezelf zorgen, vraagt een gezonde afstand en een volle betrokkenheid. Hoe doe je dat?

Hoe kun je de vaste patronen waar we allemaal, soms of vaak, in terechtkomen herkennen, erkennen en doorbreken? Zonder onredelijkheid en verwijten? Waar ligt onze kracht en waar liggen tegelijkertijd ook onze valkuilen?

In deze cursus gaan wij u op een creatieve, speelse en interactieve manier leren om begripvol en zacht te blijven, maar ook duidelijk en oprecht.

Deze cursus is gebaseerd op beproefde en erkende methodieken teneinde persoonlijke groei en verandering te realiseren.

Samenspraak heeft deze cursus opgenomen om iedereen die vrijwilligerswerk binnen of buiten de kerk doet en zijn leven zingevend invult met naastenliefde en zorg voor anderen, te sterken.

Aanmelden: klik hier

let op, deze data zijn op 1 november gewijzigd

Datum:                       dinsdag 5, 19 februari en 5 maart 2019
Tijd:                            20:00 – 22:00 uur

Kosten:                       € 67,50 voor 3 avonden (incl. materiaal en koffie etc.)
Plaats:                        Catharijnecentrum

Trainers:                    Willemijn Nikkels en Bertus Schimmel
Contactpersoon:      Rudi Krösschell; tel. 06 – 51417726